BHV cursus

BHV-cursus

Als werkgever ben je volgens de Arbo-wetgeving verplicht om ten minste 1 BHV ́er (bedrijfshulpverlener) binnen jouw bedrijf te hebben.

Binnen deze wetgeving zijn geen exacte richtlijnen voor de BHV ́er opgenomen. Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen, is dat het van belang is dat de BHV ́er in noodsituaties kan handelen. Per bedrijf kan het natuurlijk verschillen wat een dergelijke noodsituatie precies inhoudt. Het is daarom van belang dat er een BHV-cursus wordt gevolgd die specifiek aansluit op de risico ́s die binnen jouw beroep en bedrijf vallen. Dit is ook precies wat Aror-veiligheid jou kan bieden.

BHV-cursus op maat

Wanneer je een Basis BHV-certificaat wilt behalen, volg je een cursus waarin basis-EHBO, reanimatie en brand & plaatselijk incidentmanagement aan bod komen. Wanneer je deze cursus volgt, wordt er door Aror-veiligheid gekeken naar jouw werksituatie: wat is jouw werkplek, met wie werk je en wat voor risico ́s brengt dit met zich mee? Zo kun je bijvoorbeeld een aanvullende module kinder-EHBO binnen de BHV-cursus volgen wanneer je met kinderen werkt.

Bij Aror-veiligheid brengen we samen in kaart waar de BHV-cursus aan moet voldoen. Daarbij kun je zelf natuurlijk ook een specifieke hulpvraag indienen.

BHV-basiscursus

Basiscursus BHV: Cibot-certificering

Brandpreventie
Brandbestrijding
Blussen van vloeistof brand
Blussen van gasbrand
Plaatselijk Incident Management
Basis EHBO
Basis-Reanimatie met AED

Tijdsduur standaard cursus: 8 uur

Geïnteresseerd in een BHV-cursus van Aror-Veiligheid? Neem contact op.

 

 

WhatsApp chat